Minőségbiztosítás ISO 9001

A ZONIKA KFT. MINŐSÉGPOLITIKÁJA

A ZONIKA Kft vezetősége a fémipari alkatrészgyártás és fémmegmunkálás szakterületén a belföldi piacokon célul kitűzött pozíciónk elérése érdekében hatékonyan működteti az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszerét, elkötelezett a vevői-, jogszabályi- és az alkalmazható egyéb követelmények teljesítését, valamint a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztését illetően. Célkitűzésünk előállított termékeinkkel a vevőink igényeinek pontos, gyors és magas minőségi színvonalú kiszolgálása.

A Társaság vezetése az alábbi, a minőségcéloknak keretet adó stratégiai célkitűzéseket határozza meg:

  • Gyűjtjük, elemezzük és lehetőségeinkhez mérten teljesítjük a Társaság működési környezetében meghatározott érdekelt felek, elsősorban megrendelőink elvárásait.
  • Értékteremtő folyamatainkat folyamatosan fejlesztjük, gépparkunkat folyamatosan korszerűsítjük, hogy vevőink igényeit gyorsabban, pontosabban, rugalmasabban ki tudjuk szolgálni. Folyamatos kapcsolatot tartunk fenn a termékeinkkel kapcsolatos vevői megelégedettség megismerése céljából.
  • Feltárjuk és azonosítjuk folyamatainkban a kockázatos, gyenge pontokat és a fejlesztési lehetőségeket, majd összhangban minőségcéljainkkal intézkedéseket teszünk a kockázatok okainak megszüntetésére és a lehetőségek bevezetésére.
  • A külső forrásból biztosított folyamatok, termékek és szolgáltatások szereplőivel kölcsönösen előnyös megállapodások megkötésére törekszünk, Beszállítóinktól elvárjuk a minőségi követelményeknek megfelelő teljesítést. Kiemelt figyelemmel kísérjük kiszervezett folyamatainkat, meghatározva és alkalmazva az ellenőrzési szerepkört.
  • Céltudatos, pontos munkavégzéssel cégünk valamennyi munkatársa a vonatkozó jogi, valamint nemzetközi és magyar szabványi követelmények betartásával, közösen átgondolt és felépített szabályrendszer szerint, a képzésekkel fejlesztett kompetenciával végzi munkáját. A végzett szakszerű és magas színvonalú termékelőállítás nyomon követhető, átlátható.
  • Munkatársaiktól elvárjuk a minőségtudatos gondolkodást. Tevékenységüket a folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettség, a képzés, az etikusság, a szakmai felkészültség és a csapatmunka kell jellemezze. Kialakítunk és működtetünk egy korrekt belső és külső kommunikációs rendszert.
  • A minőségirányítási rendszer működésének figyelése, elemzése segítséget nyújt tevékenységünk folyamatos fejlesztésére és tökéletesítésére. Fontosnak tartjuk új technológiák, szerelési módok, korszerűbb anyagok alkalmazását.

Jövőképünk, hogy a Társaság tevékenységével egyenletesen, kiváló minőségű termék előállítással feleljen meg a vevők részéről támasztott legmagasabb követelményeknek és ez által hosszútávon biztosított legyen a vállalkozás pozitív megítélése, a versenyképesség a régióban.

Mottónk: „ A minőség a fejekben kezdődik…”

Dusnok, 2017.11.01.

Szilágyi Zoltán
ügyvezető 1#

Szilágyi János
Ügyvezető 2#

Legutóbbi frissítés: 2017. november 27.