Minőségbiztosítás ISO 9001 régi

A ZONIKA KFT. MINŐSÉGPOLITIKÁJA

A ZONIKA Kft vezetősége a szerszámkészítés, fémipari alkatrészgyártás és fémmegmunkálás szakterületén a belföldi piacokon célul kitűzött pozíciónk elérése érdekében kiépíti, hatékonyan működteti és folyamatosan fejleszti az MSZ EN ISO 9001:2009 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszerét, melynek meghatározó tényezője előállított termékeinkkel a vevőink igényeinek pontos, gyors és magas minőségi színvonalú kiszolgálása.

Megrendelőink megelégedettségének növelése érdekében a Társaság vezetése az alábbi stratégiai célkitűzéseket határozza meg:

– Partnereinkkel kölcsönösen előnyös megállapodások megkötésére törekszünk, folyamatos kapcsolatot tartunk fenn a termékeinkkel kapcsolatos vevői megelégedettség megismerése céljából. Beszállítóinktól elvárjuk a minőségi követelményeknek megfelelő teljesítést. Kiemelt figyelemmel kísérjük kiszervezett folyamatainkat, meghatározva és alkalmazva az ellenőrzési szerepkört.

– Értékteremtő folyamatainkat folyamatosan fejlesztjük, gépparkunkat folyamatosan korszerűsítjük, hogy vevőink igényeit gyorsabban, pontosabban, rugalmasabban ki tudjuk szolgálni.

– Céltudatos, pontos munkavégzéssel cégünk valamennyi munkatársa a vonatkozó jogi, valamint nemzetközi és magyar szabványi követelmények betartásával, közösen átgondolt és felépített szabályrendszer szerint, a képzésekkel fejlesztett kompetenciával végzi munkáját. A végzett szakszerű és magas színvonalú termékelőállítás nyomon követhető, átlátható.

– Munkatársaiktól elvárjuk a minőségtudatos gondolkodást.Tevékenységüket a folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettség, a képzés, az etikusság, a szakmai felkészültség és a csapatmunka kell jellemezze. Kialakítunk és működtetünk egy korrekt belső és külső kommunikációs rendszert.

– A minőségirányítási rendszer működésének figyelése, elemzése segítséget nyújt tevékenységünk folyamatos fejlesztésére és tökéletesítésére. Fontosnak tartjuk új technológiák, szerelési módok, korszerűbb anyagok alkalmazását.

Jövőkőpünk, hogy a Társaság tevékenységével egyenletesen, kiváló minőségű termék előállítással feleljen meg a vevők részéről támasztott legmagasabb követelményeknek és ez által hosszútávon biztosított legyen a vállalkozás pozitív megítélése, a versenyképesség a régióban.

Mottónk: “A minőség a fejekben kezdődik”

Dusnok, 2012.07.30.

Szilágyi Zoltán Szilágyi János
ügyvezető 1# ügyvezető 2#

Letölthető minőségpolitika (pdf)

Letölthető tanúsítvány (pdf)

A cég 20 756 053 Ft támogatásban részesült 2011. évben a 33/2011 VM rendelet alapján mikrovállalkozások létrehozására és fejlesztésére 2011-től nyújtandó támogatások jogcímre benyújtott pályázata kapcsán. A vállalkozás a főtevékenységét, a fémmegmunkálás technológiáját újszerűsítette a csavarkompresszor, a forgácskihordó berendezés, valamint egy CNC eszterga beszerzésével mely hozzájárult az innovációs képesség fokozásához, valamint a termelés hatékonyságának növeléséhez. A gépek elhelyezésének biztosítására a telephely átalakítását is megvalósítottuk,  napkollektort helyeztünk el, illetve ISO minőségirányítási rendszert vezettünk be.